image

Ακαδημίες Αιόλου Αγυιάς 2021-2022

Πέμ, 09/09/2021 - 11:41 Camp

Αγαπητοί γονείς βρισκόμαστε με αισιοδοξία μπροστά από το ξεκίνημα μίας νέας σχολικής και αθλητικής χρονιάς.

Όλοι εμείς στις ακαδημίες του Αιόλου Αγυιάς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και στη λειτουργία των τμημάτων υποδομών ώστε όλα τα παιδιά υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων προπονητών να έρθουν, με ασφαλή τρόπο, σε επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα.

Βασικοί πυλώνες του προγράμματός μας για τους νέους αθλητές είναι να αποκτήσουν πνεύμα ευγενούς άμιλλας, συνεργασίας και αυτοπειθαρχίας. Στοχεύουμε επίσης στο να ενισχύσουμε την σωματική, τη νοητική και την συναισθηματική ανάπτυξη τους ως εφόδιο για την μετέπειτα ενήλικη ζωή τους αλλά και για να μπορέσουν μελλοντικά να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Τα αθλήματα στα οποία έχουμε λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση της Γ.Γ.Α. και που καλλιεργούνται είναι το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το βόλλεϋ, η κολύμβηση και το squash.

Όλες οι προπονήσεις των ακαδημιών μας διεξάγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του πολυχώρου άθλησης ‘Three Action’, κατά την διάρκεια των οποίων τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάση των οδηγιών της Γ.Γ.Α.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 2610 454585 είτε ηλεκτρονικά στο info@aiolosagias.gr .

Καλέστε μας για δωρεάν δοκιμαστικό στο άθλημα που το παιδί σας αγαπά!