To Three Action αποτελείται από 2 κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 2500 τετραγωνικών μέτρων. Η πρώτη αποτελείται από ένα κλειστό γήπεδο-προπονητήριο καλαθοσφαίρισης/πετοσφαίρισης με κερκίδες 30 ατόμων, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 με κερκίδες 70 ατόμων, δύο γήπεδα squash, ένα  sports cafe, boutique και δύο χώρους αποδυτηρίων. Το δεύτερο κτίριο αποτελείται από ένα κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης/πετοσφαίρισης χωρητικότητας 250 ατόμων, ένα κλειστό κολυμβητήριο, ένα sports cafe και τέσσερις χώρους αποδυτηρίων για τους αθλούμενους. Και στα δύο κτίρια υπάρχουν άνετοι χώροι πάρκινγκ για τους χρήστες των εγκαταστάσεων μας.

Όλα αυτά σε δύο οικόπεδα 4000 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά μιας από της πιο ζωντανές γειτονιές της Πάτρας, στην Αγυιά, σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

#1

Ποδόσφαιρο

Γήπεδο Ποδοσφαίρου

Γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και ψυχρό φωτισμό LED για ξεκούραστη όραση των αθλητών. Το γήπεδο καλύπτεται από άριστης ποιότητας προστατευτικά στρώματα περιμετρικά, προσφέροντας έτσι προστασία στους αθλούμενους ποδοσφαιριστές, ενώ οι φίλοι μπορούν να σας απολαύσουν να αγωνίζεστε είτε από τις κερκίδες 70 θέσεων που υπάρχουν, είτε απο τον στεγασμένο χώρο στην είσοδο του γηπέδου. Μετά τη λήξη του αγώνα υπάρχει πάντα ζεστο νερό στα αποδυτήρια για να κάνετε το μπάνιο σας.

#2

Μπάσκετ/Volley

Γήπεδο Μπάσκετ/Volley

Γήπεδο καλαθοσφαίρισης/πετοσφαίρισης με μπασκέτες και παρκέ πιστοποιημένα από τη FIBA για να μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα χωρίς κίνδυνο τραυματισμού. Η αίθουσα είναι κλιματιζόμενη έτσι ώστε να υπάρχουν πάντα οι πλέον κατάλληλες συνθήκες για να αθληθείτε. Εάν έχετε πιστούς οπαδούς που σας ακολουθούν, μπορούν να σας δουν να αγωνίζεστε από τις κερκίδες του γηπέδου ή από ψηλά από το χώρο του cafe. Μετά την λήξη των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων υπάρχουν αποδυτήρια για ένα ζεστό μπάνιο και φυσικά το cafe για να απολαύσετε κάποιο ρόφημα ή το ισοτονικό σας ποτό βλέποντας αγώνα στην τηλεόραση μαζί με την παρέα σας.

#3

Squash

Γήπεδα Squash

Δύο γήπεδα squash, τα μοναδικά στην Πάτρα, εγκεκριμένα από την ομοσπονδία, σας περιμένουν να απολαύσετε την μοναδική εμπειρία του πιο υγιεινού αθλήματος στον κόσμο, σύμφωνα με το FORBES, στις κλιματιζόμενες αίθουσες του Three Action. Ο απαραίτητος εξοπλισμός (ρακέτες, μπαλάκια) σας περιμένει για να αθληθείτε, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και τους άλλους αθλητές να αγωνίζονται από το ειδικά διαμορφωμένο πατάρι του sports cafe απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα. Τέλος ζεστό νερό και καθαρά αποδυτήρια είναι πάντα στην διάθεσή σας.

#4

Μπάσκετ/Volley

Νέο Γήπεδο Μπάσκετ/Volley

Γήπεδο καλαθοσφαίρισης/πετοσφαίρισης με μπασκέτες και παρκέ πιστοποιημένα από τη FIBA, με φωτεινό πίνακα σκορ, εικοσιτεσσάρι πάνω από τις μπασκέτες και με κερκίδες συνολικής χωρητικότητας 250 ατόμων για μια πραγματική, επαγγελματικού επιπέδου, αθλητική εμπειρία. Η αίθουσα είναι κλιματιζόμενη, ο φωτισμός γίνεται με συνδυασμό φυσικού φωτός και προβολέων LED, άριστης ποιότητας προστατευτικά στρώματα βρίσκονται τοποθετημένα περιμετρικά του γηπέδου και μπροστά από τις μπασκέτες ενώ υπάρχει πρόσβαση για Α.μεΑ. Το γήπεδο επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα με δύο μεγάλα, ευρύχωρα αποδυτήρια τα οποία καθαρίζονται καθ'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας μας και στα οποία υπάρχει πάντα σεσουάρ και ζεστό νερό.

#5

Κολυμβητήριο

Κολυμβητήριο

Κλειστό κολυμβητήριο που περιλαμβάνει μία πισίνα 25 μέτρων και 5 διαδρομών, θερμαινόμενη με θερμοκρασία νερού 27C-28C, και μία μικρότερη πισίνα 12 τετραγωνικών μέτρων, βάθους 60 εκατοστών με θερμοκρασία 30C-31C. Στην μεγάλη πισίνα πραγματοποιείται η ελεύθερη κολύμβηση, το aqua fitness, τα μαθήματα των ακαδημιών και κάποιες ατομικές προπονήσεις, ενώ στην μικρή λαμβάνει χώρα το baby και το mini swimming, καθώς και κάποιες ασκήσεις αποκατάστασης τραυματισμών. Ο χώρος περιμετρικά της πισίνας είναι κατασκευασμένος με ειδικό αντιολισθητικό πάτωμα για την αποφυγή τραυματισμών. Για την απολύμανση του νερού χρησιμοποιείται μέσω Η/Υ υγρό χλώριο καθώς και ενεργό οξυγόνο. Σε εβδομαδιαία βάση πραγματοποιούνται έλεγχοι του νερού από τον μοναδικό πιστοποιημένο φορέα στην Πάτρα, το εργαστήριο Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και τα αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα στην είσοδο της πισίνας. Στο χώρο υπάρχουν αποδυτήρια ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες στα οποία υπάρχει ειδικό πλαστικό αντιολισθητικό δάπεδο, πάγκοι και χώροι για τα πράγματα των αθλητών. Πλάι στην μεγάλη πισίνα υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα από όπου μπορεί κάποιος να παρακολουθεί τους χρήστες της πισίνας. Τα αποδυτήρια και όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται καθ’όλη την διάρκεια της λειτουργίας μας.