Στις εγκαταστάσεις του Three Action έχουμε δημιουργήσει ειδικά προγράμματα κολύμβησης για όλες τις ηλικίες.

Η κολύμβηση είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης που αυξάνει την ευλυγισία του σώματος χωρίς περιορισμούς ηλικίας και φύλου. Βοηθά το σώμα να διατηρείται σφιχτό, καταπολεμά τη χοληστερίνη και το άσθμα, δυναμώνει το καρδιαναπνευστικό μας, βοηθά να αποκτήσουμε υγιές μυοσκελετικό σύστημα και σχετίζεται με μειωμένη πιθανότητα για διαβήτη.

#1

βρεφική κολύμβηση

Bρεφική κολύμβηση (baby swimming)

Η βρεφική κολύμβηση (baby swimming) είναι ένα καινοτόμο παιδαγωγικό πρόγραμμα μαθημάτων κολύμβησης και δεξιοτήτων ναυαγοσωστικής με την μορφή παιχνιδιού, το οποίο απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας 6 μηνών έως 3 ετών, υπό την καθοδήγηση ειδικευμένου προπονητή βρεφικής κολύμβησης (baby swimming).

#2

Mini Swimming

Mini Swimming

Παράλληλα με το παιχνίδι στο νερό της πισίνας, το παιδί μαθαίνει και εξασκεί το σώμα του, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την προσωπικότητά του. Αποκτά δηλαδή οφέλη που είναι σημαντικά τόσο για την πνευματική όσο για τη σωματική του υγεία και ανάπτυξη.

#3

Aqua Fitness

Aqua Fitness

Το Aqua Fitness ή άλλιώς η υδρογυμναστική, είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αεροβική άσκηση με προπόνηση αντίστασης μέσα στο νερό της πισίνας και δίνει τη δυνατότητα στο σώμα σας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη με το λιγότερο δυνατό κόπο. Μπορεί να περιλαμβάνει από αερόμπικ μέσα στο νερό μέχρι γυμναστική με κανονικό εξοπλισμό

#4

Ελεύθερη Κολύμβηση

Ελεύθερη Κολύμβηση

Η κολύμβηση γυμνάζει το μεγαλύτερο μέρος του μυϊκού συστήματος καθώς το νερό δημιουργεί ιδανική αντίσταση, περιλαμβανομένων των μυών του στήθους, των ώμων, της πλάτης, των τετρακεφάλων, των οπίσθιων μηριαίων, των γλουτιαίων και των μυών της γάμπας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κολύμβησης για τους ενήλικες όμως είναι ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες τραυματισμού κατά την άσκηση.

#5

Personal Training

Personal Training

Οι προπονητές μας με ειδικότητα στο άθλημα της κολύμβησης, με ιδιαίτερο σεβασμό στην κάθε προσωπικότητα και αθλητικό ήθος , εκπαιδεύουν, αξιολογούν, προπονούν σε τεχνικές κολύμβησης, αντλώντας αμοιβαία ικανοποίηση, ευχαρίστηση και χαμόγελα, με τον μοναδικό τρόπο που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει!

#6

Ακαδημίες Κολύμβησης

Ακαδημίες Κολύμβησης

Στις εγκαταστάσεις του three action φιλοξενούνται οι Ακαδημίες Κολύμβησης του Αιόλου Αγυιάς